Καλώς ήρθατε στο Xeni Camp Retreat

Μια απόδραση στην καρδιά της φύσης
XeniCamp Campsaround 3

Camping

Η εμπειρία του κάμπινγκ είναι μια από τις πιο μοναδικές δραστηριότητες του ανθρώπινου είδους και έχει μια απίστευτη ιστορία.

Glamping

Στο χώρο μας θα σας δείξουμε πώς να μετατρέψετε την εμπειρία του κάμπινγκ σε μια εμπειρία glamping που θα θέλετε να μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Mobile home

Η ενοικίαση ενός οικίσκου για το ταξίδι σας στο κάμπινγκ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απολαύσετε την ύπαιθρο και ταυτόχρονα να έχετε όλες τις ανέσεις του σπιτιού σας.

Campsaround Tolo Bell tent
Campsaround Tolo Bell tent
Campsite rooms to let. Peloponnese best accommodations. Vacation to Nafplio

Ανοικτό όλο το χρόνο

παροχή ποικιλίας επιλογών διαμονής
Το Xeni Camp Retreat είναι ένα ζεστό και οικογενειακό μέρος για να μείνετε όλο το χρόνο και ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε! Το κάμπινγκ μας, το οποίο βρίσκεται στη μέση ενός φυσικού περιβάλλοντος, θα σας μαγέψει με την ηρεμία και την ευκολία του.

σε μια εξαιρετική ιστορική τοποθεσία

Αρχαία Ασίνη
Η αρχαία Ασίνη, γνωστή και ως Καστράκι, είναι η ακρόπολη του Τολού, η οποία κατοικήθηκε από την 5η χιλιετία π.Χ. έως τις αρχές του 600 μ.Χ. Αν και δεν ήταν ποτέ μια μεγάλη τοποθεσία στην Αργολίδα, χρησίμευσε ως ζωτικό στρατηγικό λιμάνι κατά τη διάρκεια του Τρωικού Πολέμου και άλλων συγκρούσεων.
Ναύπλιο
Το Ναύπλιο ήταν η πρώτη πρωτεύουσα του νεοσύστατου ελληνικού κράτους μεταξύ 1823 και 1834. Είναι μια από τις πιο γραφικές πόλεις της περιοχής της Αργολίδας (στην ανατολική Πελοπόννησο) καθώς και μια από τις πιο ρομαντικές πόλεις της Ελλάδας. Το χωριό δημιουργήθηκε από τον Ναύπλιο, τον γιο της θεότητας Ποσειδώνα και της κόρης του Δαναού (Δαναΐδα) Άνυμων, σύμφωνα με τον μύθο.
Αρχαίο Θέατρο στην Επίδαυρο
Δύο από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Πελοποννήσου είναι το Ασκληπιείο και το περίφημο θέατρο της Επιδαύρου. Ο Ασκληπιός είναι ένας ναός αφιερωμένος στον Ασκληπιό, γιο του Απόλλωνα και θεότητα της ιατρικής. Κάποτε ήταν γνωστός ως το πιο φημισμένο θεραπευτικό κέντρο, με έναν ξενώνα όπου οι επισκέπτες μπορούσαν να μείνουν ενώ προσεύχονταν στη θεότητα για θεραπεία.

Τα καταλύματα μας

Θέσεις Κάμπινγκ
Οι σκιερές θέσεις μπορούν να διαμορφωθούν έτσι ώστε να εξυπηρετούν τη μέθοδο κατασκήνωσης που προτιμάτε. Είτε θέλετε να κατασκηνώσετε με σκηνή, αυτοκινούμενο ή τροχόσπιτο, θα έχετε πρόσβαση τόσο σε σύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος όσο και σε παροχή νερού.
Mobile Homes
Ένα ζεστό και φιλόξενο σπίτι διακοπών που κάνει κάποιον να ξεχάσει ότι βρίσκεται μακριά από το σπίτι του, ενώ παράλληλα προσφέρει την εμπειρία του να βρίσκεται στο σπίτι του. Κάθε ένα από τα καταλύματά μας είναι καλά εξοπλισμένο με σύγχρονες ανέσεις, εξασφαλίζοντας ότι μπορείτε να απολαύσετε ένα ταξίδι χωρίς άγχος.
Σκηνή Bell
Οι σκηνές καμπάνας glamping μας, οι οποίες είναι ειδικά σχεδιασμένες, ευρύχωρες, έτοιμες σκηνές που προσφέρουν λίγη άνεση σε συνδυασμό με την αγάπη για τη φύση και χαλαρές διακοπές χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρετε τον εξοπλισμό του κάμπινγκ.
Campsaround Tolo Bell tent
Best summer holidays in greece. Best beaches peloponnese.

Ικανοποιημένοι πελάτες